logo2.png

Tetőmosás

Tetőfestés

Debrecen

Ingyenes helyszíni felmérés  országosan !

+36 (20) 511 3469

Szolgáltatásaink

1498517041730.png
 
Ingyenes helyszíni felmérés országosan!

Kérdése van?

Keressen minket bizalommal elérhetõségeinken, vagy az Árajánlat fül alatt kérjen tõlünk visszahívást!

tetőfestés.jpg
DSC02528.jpg
Tetőfestés

Ha Ön tetője felújításánál a csapatunk mellett dönt, garantáltan megszabadul a beázás kellemetlenségeitõl. Az általunk használt festék egy rugalmas bevonatot képez, mely eltûnteti a hajszálrepedéseket és remek víztaszító képességgel bír. A tartós színt rendkívüli UV állóságának köszönheti. Ez a különleges festék rendkívül jó páraáteresztõ, és bármely tetőfedő anyagon megtapad (beton, kerámia, agyag, pala, fém, bitumen, stb.). Nem kell félnie a hetekig tartó, rengeteg kosszal járó munkálatoktól, ugyanis felhordása egyszerû, gyors és nem jár felesleges hulladékkal. Az elkészült tető élettartama várhatóan 20-25 évvel növekszik meg a felújítás után. A tető festés feltétele a tetõ tisztítása, mindenképp szükséges ahhoz, hogy az anyag kellőképp megtapadjon.

A TETŐFESTÉS ELŐNYEI:

– A 100%-ban rugalmas bevonat a hajszálrepedéseket is eltömíti

– Víztaszító felületet képez a régi tető felületén 

– Tartósan szép új színű tető (kiváló UV állóság)

– Nagyon jó páraáteresztő képességű a bevonat 

– Kiváló tapadóképesség a tetőfedő anyagokra

– Egyszerűen bedolgozható és nagyon gyorsan szárad

– Kis költséggel, gyorsan és „tiszta“ munkával felújítható a tető

TETŐ FESTÉS ÁR:  HÍVJON!

Az ár tartalmazza: m2 ár, mely tartalmaz minden költséget!

A tető festése előtt a tető tisztítása elengedhetetlen!

Tetőtisztítás

Bármely felületü tető tisztítását vállaljuk országosan, rövid határidővel! A tetõnk esetében két fő problémával találhatjuk szemben magunkat: 1. A felület réseiben megtelepedett moha és alga, mely tovább vezeti a vizet, ezáltal károsítva, meggyengítve a tetõ szerkezetét. A moha, alga megjelenése után rövid időn belül egy beázó tetõvel találhatjuk szemben magunkat. 2. A felületet érõ idõjárási viszontagságok (eső, szmog) savas folyadékot képezve marják a tetőnket. Például cserép esetében a kimart felületen könnyebben telepszenek meg a különböző szennyeződések (korom, por, stb.), mely által cseréptetőnk elszíneződik. Ezeket a kialakult problémákat csak és kizárólag a tetőfelület megtisztítása után tudjuk orvosolni, ugyanis a megtisztított felületen könnyebben észrevehetők a hibák. A tisztítás nagynyomású mosóberendezések segítségével történik, melyhez csapatunknak kérjük a folyóvíz biztosítását a helyszínen. Nyolc óra leforgása alatt szakembereink kb. 300m2 felület megtisztítását tudják vállalni.

 

TETŐTISZTÍTÁS ÁR:  HÍVJON!

Az ár tartalmazza: m2 ár, mely tartalmaz minden költséget!

 

 

tetőtisztitas.png
Unknown-2.jpeg
images.jpeg
roof-coating-before-after.jpg

Országosan jelen vagyunk!

 

Árajánlat

1498517041730.png
tetőfestés
Kérjen árajánlatot és visszahívjuk önt!
arrow&v

Köszönjűk kollégánk hamarosan felkeresi önt

Tetőtisztítás Tetőmosás Tetőfestés Palatetőmosás Cseréptetőmosás Bádogtető tisztítás Sík és hullámpala tisztítás Cseréptető festés Bádogtető festés Lapostető festés Palatető tisztítás és festés Tető javítás tisztítással