top of page
logo2.png

Tetőmosás

Tetőfestés

Debrecen

Ingyenes helyszíni felmérés  országosan !

+36 (20) 511 3469

Szolgáltatásaink

1498517041730.png
 
Ingyenes helyszíni felmérés országosan!

Kérdése van?

Keressen minket bizalommal elérhetõségeinken, vagy az Árajánlat fül alatt kérjen tõlünk visszahívást!

tetőfestés.jpg
DSC02528.jpg
Tetőfestés

Ha Ön tetője felújításánál a csapatunk mellett dönt, garantáltan megszabadul a beázás kellemetlenségeitõl. Az általunk használt festék egy rugalmas bevonatot képez, mely eltûnteti a hajszálrepedéseket és remek víztaszító képességgel bír. A tartós színt rendkívüli UV állóságának köszönheti. Ez a különleges festék rendkívül jó páraáteresztõ, és bármely tetőfedő anyagon megtapad (beton, kerámia, agyag, pala, fém, bitumen, stb.). Nem kell félnie a hetekig tartó, rengeteg kosszal járó munkálatoktól, ugyanis felhordása egyszerû, gyors és nem jár felesleges hulladékkal. Az elkészült tető élettartama várhatóan 20-25 évvel növekszik meg a felújítás után. A tető festés feltétele a tetõ tisztítása, mindenképp szükséges ahhoz, hogy az anyag kellőképp megtapadjon.

A TETŐFESTÉS ELŐNYEI:

– A 100%-ban rugalmas bevonat a hajszálrepedéseket is eltömíti

– Víztaszító felületet képez a régi tető felületén 

– Tartósan szép új színű tető (kiváló UV állóság)

– Nagyon jó páraáteresztő képességű a bevonat 

– Kiváló tapadóképesség a tetőfedő anyagokra

– Egyszerűen bedolgozható és nagyon gyorsan szárad

– Kis költséggel, gyorsan és „tiszta“ munkával felújítható a tető

TETŐ FESTÉS ÁR:  HÍVJON!

Az ár tartalmazza: m2 ár, mely tartalmaz minden költséget!

A tető festése előtt a tető tisztítása elengedhetetlen!

Tetőtisztítás

Bármely felületü tető tisztítását vállaljuk országosan, rövid határidővel! A tetõnk esetében két fő problémával találhatjuk szemben magunkat: 1. A felület réseiben megtelepedett moha és alga, mely tovább vezeti a vizet, ezáltal károsítva, meggyengítve a tetõ szerkezetét. A moha, alga megjelenése után rövid időn belül egy beázó tetõvel találhatjuk szemben magunkat. 2. A felületet érõ idõjárási viszontagságok (eső, szmog) savas folyadékot képezve marják a tetőnket. Például cserép esetében a kimart felületen könnyebben telepszenek meg a különböző szennyeződések (korom, por, stb.), mely által cseréptetőnk elszíneződik. Ezeket a kialakult problémákat csak és kizárólag a tetőfelület megtisztítása után tudjuk orvosolni, ugyanis a megtisztított felületen könnyebben észrevehetők a hibák. A tisztítás nagynyomású mosóberendezések segítségével történik, melyhez csapatunknak kérjük a folyóvíz biztosítását a helyszínen. Nyolc óra leforgása alatt szakembereink kb. 300m2 felület megtisztítását tudják vállalni.

 

TETŐTISZTÍTÁS ÁR:  HÍVJON!

Az ár tartalmazza: m2 ár, mely tartalmaz minden költséget!

 

 

tetőtisztitas.png
Unknown-2.jpeg
images.jpeg
roof-coating-before-after.jpg

Országosan jelen vagyunk!

contact

Árajánlat

1498517041730.png
tetőfestés
Kérjen árajánlatot és visszahívjuk önt!

Köszönjűk kollégánk hamarosan felkeresi önt

Tetőtisztítás Tetőmosás Tetőfestés Palatetőmosás Cseréptetőmosás Bádogtető tisztítás Sík és hullámpala tisztítás Cseréptető festés Bádogtető festés Lapostető festés Palatető tisztítás és festés Tető javítás tisztítással

bottom of page