top of page

Bemutatkozás

Megbízható, profi csapatunk országosan vállalja bármely tetőfelület tisztítását, festését, ezáltal növelve annak élettartamát, esztétikai értékét. A tetõfelületre rakódott szennyeződéseket, mohát, algát magasnyomású tisztítóberendezés segítségével távolítjuk el, melyhez Önnek mindössze folyóvizet szükséges biztosítania. A felület festését a legkorszerűbb festékkel végezzük, mely bármely Ön által kívánt színben elérhető. Ez tetője újjávarázsolásának legköltséghatékonyabb módja, mely még plusz 20 évet biztosít a felületnek, ezáltal megújítva otthonát. *cserép, pala, beton, bitumen, zsindely stb.

Bemutatkozás

tetőmosás.png

MIÉRT SZÜKSÉGES A TETŐ FELÜLETÉT TISZTÍTANI?

A tetőfelület ki van téve időjárási viszontagságoknak, sok eső éri, a szmogos levegővel a víz társulva savas kémhatású folyadék formályában folyamatosan marja a tető felületét. Ez például a cserép felületét kikezdi, megmarja és így a korom és egyéb szennyeződések könnyebben megtelepszenek a cserép felületén. Bele ívódnak a porózusossá lett cserép felületébe. Ezt leggyakrabban a cserép elszíneződésén tapasztaljuk.
A másik probléma az algásodás és mohásodás mely megtelepszik a tető szerkezet hézagaiban és segítségével olyan helyekre jut be nedvesség ahova nem kellene, így károsodik a tető szerkezet.
A megtisztított tető felületen jobban is látszanak a tető problémái, így könnyebben tudjuk ezeket orvosolni.

Isonit tetőfesték
Unknown.jpeg
Az Iso Paint Nordic dániai vállalat kifejezetten a bontás nélküli bevonatok szakértője. Mindegyik terméke arra szolgál, hogy a felület gyorsan megszépüljön és még hosszú ideig ellássa a feladatát.
images.jpeg
Tagmaling_sort tag_tagrenovering_beton t
images.jpeg
Nowocoat tetőfesték
nowo-coat-spand.png

NowoCoat Cooling Paint a hideg tetőbevonat

A Cooling Paint hő- és fényvisszaverő pigmentekkel rendelkező nanotechnológiás tetőszigetelő rendszer, ami javítja a tetőfelület  és közben nem vagy alig melegszik fel a tetőnk alatti épületrész és meghosszabbítjuk a tetők élettartamát is.

images.jpeg
farvekort.png
  • Tartósan szép új színű tető (kiváló UV állóság DIN EN ISO 2810 alapján)

  • Nagyon jó páraáteresztő képességű a bevonat (DIN EN ISO 7783-2)

  • Kiváló tapadóképesség a tetőfedő anyagokra (DIN EN ISO 4624 alapján)

  • Egyszerűen bedolgozható és nagyon gyorsan szárad

  • Kis költséggel, gyorsan és „tiszta“ munkával felújítható a tető

Az Isonit tetőfesték vizesbázisú, ezért a festés során használt eszközöket bő vízzel lehet tisztítani. A beszáradt festék már vízzel nem mosható le! Mivel a termék nem tartalmaz mérgező anyagokat, ezért a használat során speciális biztonsági ill. munkavédelmi előírásokat nem kell betartani.

playwithcolors_15.png
unnamed.jpg
Pelles István

tetofesto@gmail.com

Tel: +36 (20) 511 3469

Email: tetofesto@gmail.com    Pelles István E.V.  Tel: +36 20 511 3469       4251 Hajdúsámson-Sámsonkert Mécses u. 19     Adószám: 67369094-2-29
  • Facebook
bottom of page